Υπηρεσίες

ΕΣΠΑ: eΛιανικό

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη παρουσία στο internet; Αξιοποίησε το e-λιανική και την επιδότηση 100% και κτίσε το μέλλον της επιχείρησής σου. Επένδυσε σε ένα e-shop που θα έχει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σου για να ισχυροποιηθεί και να κερδίσει την «μάχη» του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η V-ACT συνεργάζεται με την #Brandup 

read more
Μελέτες Επιχειρηματικών Σχεδίων

Το επιχειρηµατικό σχέδιο αποτελεί µια λεπτοµερή ανάλυση της επιχειρηµατικής λειτουργίας και αποσκοπεί να δώσει συγκεκριµένες απαντήσεις σε συγκεκριµένα ερωτήµατα:

read more
Επιδοτήσεις

Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να σχεδιάσουν και να καταθέσουν έναν άριστο φάκελο – μελέτη για όλους τους φορείς υλοποίησης.

read more
Αναδιοργάνωση Επιχειρήσεων

Μια σειρά απο δομικές παραχόμενες υπηρεσίες που έρχονται να βρουν και να υλοποιήσουν σειρά λύσεων για το σύγχρονο πρόβλημα της αναδιογράνωσης μιας επιχείρησης.

read more
Ελεγκτική

Το σύγχρονο χρηματοοικονομικό περιβάλλον δημιουργεί ολοένα και πιο σύνθετους κινδύνους και περισσότερες προκλήσεις για όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

read more
Οργάνωση και Προώθηση Εξαγωγών

Η V-Act λειτουργεί ως τμήμα εξαγωγών μιας επιχείρησης παράλληλα ή συμπληρωματικά χωρίς να αποτελεί πάγιο έξοδό της.

read more
Λογιστική

Ένα πρόγραμμα λογισμικού ηλεκτρονικού υπολογιστή μπορεί να σας βοηθήσει, δεν υπάρχει υποκατάστατο της ποιότητας των υπηρεσιών και των συμβουλών που θα λάβετε από έναν έμπειρο φοροτεχνικό μας.

read more
Υποκατάστημα Αλλοδαπής

Η μεταφοράς της έδρας σας σε χώρες που ενθαρρύνουν την επιχειρηματικότητα όπως η Βουλγαρία και η Κύπρος και η διατήρηση υποκαταστήματος στην Ελλάδα θα σας εξασφαλίσει σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

read more
Έρευνα Αγοράς

Η V-ACT αναλαμβάνει τόσο πρωτογενείς όσο και δευτερογενείς έρευνες αγοράς με στόχο να δώσει στις επιχειρήσεις αξιοποιήσιμα ποσοτικά και ποιοτικά ευρήματα.

read more
Μελέτες Franchising

Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη – συμβουλευτική και υλοποίησης – για όλες τις παραμέτρους ενός επιτυχημένου Franchise.

read more
Νομική

Η V-ACT με εκτεταμένο δίκτυο νομικών επιστημόνων παρέχει νομικές συμβουλές σε όλα τα νομικά πεδία που άπτονται της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

read more
Μεταφραστική

Η απόφαση για την δραστηριοποίηση μιας εταιρείας στο εξωτερικό περιλαμβάνει αρκετές παραμέτρους. Μία από τις πλέον κομβικές είναι η διαφορετική γλώσσα που χρησιμοποιείται στις εμπορικές συναλλαγές της εκάστοτε χώρας.

read more

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν ενημέρωση.

Αν θες έναν συνεργάτη και σύμμαχο κλείσε το ραντεβού σου

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.