Η Εταιρία

“Επόμενος στόχος μας – η ανάπτυξη της δική σου επιχείρησης!”

0

cases
completed

0

clients
worldwide

0

awards
winning

0

projects
done

Οι αξίες μας

Ακεραιότητα

Εμείς και οι συνεργάτες μας υλοποιούμε κάθε πρότζεκτ με ευθύνη και αποτελεσματικότητα.

Εμπιστευτικότητα

Κάθε προτζετ κτίζεται με ασφάλεια και απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Μακροχρόνιες σχέσεις

Κτίζουμε τις σχέσεις μας με τους πελάτες μας με το βλέμμα στο μέλλον.

Ποιοτικές υπηρεσίες

Κάθε παρεχόμενη υπηρεσία έχει μετρησιμότητα και δεικτη αποδοτικότητας .

Άριστο δυναμικό

Επιλέγουμε τους καλύτερους για να προσφέρουμε άριτα αποτελέσματα.

Καινοτόμες λύσεις

Προσφέρουμε λύσεις που είναι σύγχρονες και καινοτόμες σε όλα τα επίπεδα.

Όραμα

Πιστεύουμε ότι κάθε επαγγελματίας πρέπει να αναπτύσσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα χωρίς φραγμούς και εμπόδια.

Να έχει την δυνατότητα, ανεπηρέαστος από φορολογικά, λογιστικά και νομικά ζητήματα, να δημιουργήσει μια λειτουργική, επωφελή και με συνεχή εξέλιξη εταιρεία. Να επενδύει τον χρόνο του και να επικεντρώνεται στην λήψη στρατηγικών αποφάσεων που θα αποφέρουν κέρδος και ανάπτυξη. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την V-Act .

 

90%

τελικά projects

85%

κορυφαίων εταιριών

75%

στον τομέα της ανάπτυξης

Σκοπός

Η V-Act  δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και μελετητικού έργου απευθυνόμενη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιζητούν την οργανωτική τους αναβάθμιση μέσω της εκπόνησης και εφαρμογής σύγχρονων συστημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης.

Η εταιρία παρέχει  υπηρεσίες Management Consulting – Φοροτεχνικές – Νομικές για τις οποίες διαθέτει πολυετή και ιδιαίτερα σημαντική πείρα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Στελεχώνεται από Συμβούλους με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και επαγγελματική γνώση που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας. Εξατομικευμένος φοροσχεδιασμός και προσαρμογή στις δικές σου ανάγκες, ταχύτητα, ασφάλεια, εχεμύθεια και μακρόχρονη εμπειρία σε όλες τις χώρες που διαθέτουμε στεγασμένα γραφεία –Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία – καθώς και ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε όλη την Ευρώπη. Ο ολοκληρωμένος φοροσχεδιασμός που προσφέρουμε, με μια τεράστια γκάμα βασικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών, θα αγκαλιάσει κάθε πτυχή της επιχείρησης σου και θα σε οδηγήσει με σταθερά βήματα στην κορυφή.

Η πολιτική της V-Act  βασίζεται στην παροχή υψηλού επιπέδου και ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών μέσω της συνεχούς υποστήριξης και εξυπηρέτησης των αναγκών των πελατών της.

Η συγκεκριμένη πολιτική της εταιρείας διασφαλίζεται μέσω της συνεχούς μεταφοράς και ανάπτυξης τεχνογνωσίας, εκσυγχρονισμού και εξασφάλισης αξιόλογων συνεργασιών.

Αν θες έναν συνεργάτη και σύμμαχο κλείσε το ραντεβού σου

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.