Μεταφραστική

Σήμερα, οι περισσότερες πετυχημένες επιχειρήσεις είναι εξωστρεφείς προσελκύοντας ένα παγκόσμιο πελατολόγιο. Η απόφαση για την ίδρυση ή δραστηριοποίηση μιας εταιρείας όμως στο εξωτερικό περιλαμβάνει αρκετές παραμέτρους. Μία από τις πλέον κομβικές είναι η διαφορετική γλώσσα που χρησιμοποιείται τόσο στην καθημερινή επικοινωνία όσο και στις εμπορικές συναλλαγές αλλά με τον κρατικό μηχανισμό της εκάστοτε χώρας.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Μετάφρασης & Διερμηνείας

Το μεταφραστικό τμήμα της V-Act αποτελείται από εξειδικευμένους μεταφραστές που κατέχουν επίσημη άδεια με δικαίωμα υπογραφής και τοποθέτησης της επίσημης σφραγίδας της Χάγης (Apostille) σε οποιοδήποτε μεταφρασμένο έγγραφο. Ταυτόχρονα οι υπηρεσίες διερμηνείας μπορούν να σας καλύψουν σε όλο το διάστημα διαμονής σας σε Ελλάδα, Κύπρο, Πολωνία με πιστοποιημένους διερμηνείς που θα σας συνοδεύσουν σε τράπεζες, υπουργεία, δημόσιους οργανισμούς και επαγγελματικές συναντήσεις.

 

Συνδεθείτε με αγορές σε διαφορετικές χώρες

Η αποτελεσματική και επιτυχής επέκταση της επιχείρησης σας σε μία αγορά με διαφορετική γλώσσα εξαρτάται από την ακρίβεια και την εξειδικευμένη μεταφραστική απόδοση της δραστηριότητας σας. Στην V-Act κατανοούμε ότι κάθε γλώσσα διαθέτει ιδιαιτερότητες γι’ αυτό όλοι οι μεταφραστές μας είναι εξοικειωμένοι με την ορολογία και τις τρέχουσες εκφράσεις αναφορικά με την γλώσσα στην οποία γίνεται η μετάφραση.

100% Εγγυημένο Αποτέλεσμα!

Οι επίσημες και επικυρωμένες μεταφράσεις μας γίνονται αποδεκτές από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τεχνογνωσία από φυσικούς ομιλητές

Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα από 100 ειδικευμένους, επαγγελματίες μεταφραστές, οι οποίοι μεταφράζουν αποκλειστικά στη μητρική τους γλώσσα.

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν ενημέρωση.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).